Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kellcrest Jour Anastacia ET

Koska maatilan eläimet kuuluvat meidän arkeemme tiiviisti ja siten myös Tiituksen elämään, ajattelimme ottaa nämä eläimetkin mukaan tänne kotisivuillemme. Oona ja Aamos ovat innokkaita Junior Handlereitä, kunhan vaan vanhemmat ehtivät vähän treenaamaan ja auttamaan valmistautumisissa... Tiitus tykkää kaikista eläimistä. Shadowta, tanskandoggiamme, Tiitus tykkäisi ottaa "heltoista" kiinni, mutta koira tietää tämän ja osaa hyvin väistää kun Tiitus yrittää käsillään kiinni. Kissat ovat ulko- ja navettakissoina työnään tietenkin jyrsijöiden kurissapitäminen. Seuraavat asiat saattavat joitakin kiinnostaa:

Lehmien 305-tuotos (päivitetty 3.2.2010)

8 588 kg

**Emme huomioi enää perinteistä vuosituotosraporttia vaan vertailukelpoinen tuotos on lehmien keskimääräinen poikimisesta laskettu 305 päivän tuotos. Annamme arvon lehmän kestävyydelle ja tämä tuotos on myös kansainvälisesti vertailukelpoinen.

Elinikäistuotokset;

Elossa olevien elinikäistuotos, kg/lehmä 25118 (alue keskim.17452)

Poistettujen elinikäistuotos, kg/lehmä 31577  (alue keskim.23636)

Keskipoikimakerta  2,84 (alue keskim. 2,29)

Poisto% 22,7 (alue keskim. 33,9)- poistettujen keski-ikä 6,9v (alue keskim.4,9)

AF-luokitellut eläimet Taivalmäen tilalla; lehmistä 25 on luokiteltu. Näistä 13 on saanut tuloksen GP (Good Plus) tai parempi- Tämä on hieno saavutus siksi, että ensikoista monet tulevat parantamaan luokitustaan seuraavien poikimisten jälkeen. Kestävyyttä voidaan parantaa rakennetta parantamalla ja siinä olemme hyvin onnistuneet. Tällöin myös eläimiä on mahdollisuus myydä ja laittaa hyvää kiertämään.

©2019 downtiitus - suntuubi.com